Se lähestyy!

kuva Deborah Harknessin sivuilta, piirtänyt Colleen Madden
Niin että mikä? No minun yhteen suosikki kirjasarjaan pohjautuvan televisiosarjan sovittaminen! On se niin mahtava juttu, että tästä täytyy puhua blogin puolella. Ja btw terve pitkästä aikaa! Siitä on piitkä pitkä aika kun tieto (sillä kertaa) elokuvaksi sovittamisesta Deborah Harknesin All Souls -sarjan ensimmäisestä osasta Lumottu (engl. A Discovery of Witches) tuli ilmoille, josta olin totta kai enemmän kuin innoissani. Mutkia tuli matkaan ja kirjaa päätettiin alkaa sovittamaan sittenkin televisiosarjaksi, josta mainitsin pari vuotta sitten täällä Kirjamaailmassa.

Hiljaista on ollut siitä asti, mitään erikoisen suuria uutisia ei ole pariin vuoteen saatu kunnes nyt kesän aikana. Nimittäin, tiimi alkaa pikku hiljaa olla kasassa ja kuvaaminen aloitetaan mahdollisesti jo tänä syksynä!


Nyt on siis tosi kyseessä enkä malta odottaa saavani tietoja kuka tulee tähdittämään tätä ihastuttavaa fantasiaa ja miltä se tulee näyttämään liikkuvissa kuvissa! Näyttelijät on lukemani perusteella valittu. Minulle on piirtynyt mieleen jonkin sorttinen kuva sarjan hahmoista ja tapahtumista, mutta en ole lähtenyt etsimään mielikuvaani vastaavia näyttelijöitä/malleja yms. päähahmoille Dianalle ja Matthewille. Tämä on muuten todella yleistä Goodreadsissa, varsinkin mikäli kirja sisältää romantiikkaa. Onko kukaan muu huomannut? :D

Tämän enempää ei ole paljastettu tulevasta televisiosarjasta. Kaikkea voi toki vielä tapahtua, mutta toivottavasti saisimme pian nimen jos toisenkin. Tietty Dianan ja Matthewin sekä suomalaista noitaa Satu Järvistä näyttelevät henkilöt kiinnostavat minua eniten. 

Tunnen samaa innokkuutta kun Outlanderin kohdalla pari vuotta sitten.  Olin niin kiinni läppärissä ja selailin uutisia sarjaan liittyen. Vierailin useasti Diana Gabaldonin kotisivuilla ja nyt teen samaa Deborah Harknessin kohdalla. Alan kohta tekemään uusinta kierroksia kirjojen parissa. Jos nyt kirjalainat ensin?

Mukavaa kesää kaikille!

Kommentit

  1. OIOIOI! Tämä on todella iloinen uutinen! Toivottavasti tiimi ryhtyy toimeen pian ;D Olen lukenut trilogian ensimmäisen osan ja olen suunnitellut sen lukemista uudelleen ennen jatko-osia. Taidanpa toteuttaa suunnitelman aika pian ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sano älä muuta!! Toivottavasti pidät jatko-osista ;)

      Poista

Lähetä kommentti