My Life in Books Tag

Olen ihan liekeissä. En malta pitää näppejäni erossa läppäristäni saati Bloggerista ja postauksia on tullut aloitettua jo monta. Tehdään tähän väliin kuitenkin eräs book tag, joka tuli vastaan oikeastaan samasta kirjablogista kuin The Book GIF Tag, jonka tein about vuosi sitten.

Idea vaikutti kivalta ja sen erityisempiä syitä lähdin itsekin pohtimaan tätä tagia. Saattepahan tietää minusta himpun verran lisää. Tekisi kyllä hirveästi mieli tehdä jälleen The Book Gif Tag, mikä viimeksi oli sairaan hauskaa. Tässä kuitenkin vähän elämästäni kirjoissa.


1) Find a book for each of your initials


J. = Jäljitetty - Elina Rouhiainen

K. = Kohtalo - Hugh Howey

R. = Rajalla - Ally Condie

P.S. Mietitkö samaa kuin minä? Olen miettinyt tätä niin kauan kuin näin/kuulin/luin hänen nimensä ensimmäistä kertaa. Jännää.


2) Count your age along your book shelf- which book is it?


Ikäni on 25 ja laskin ylhäältä lähtien, vasemmalta oikealle. Ja kirja numero 25 on......... 


Rosamund Hodgen Crimson Bound. Tekeepä mieli lukea tämä heti! Niin kaunis kansi.


3) Pick a book set in your city/state/country.

 
Suomeen sijoittuva kirja? Elina Pitkäkankaan Kuura hyppäsi mieleeni ensimmäisenä.


4) Pick a book that represents a destination you would love to travel to.


Haluasin matkustaa Skotlantiin ja nähdä sen kauniit vuoristomaisemat ja kaupungit. Sen sai aikaan mikäpä muukaan kuin Diana Gabaldonin Matkantekijä -sarja.


5) Pick a book that's your favourite colour.

Voi kun minulla olisikin yksi lempiväri.. Mutta jos nyt pitää valita niin

 
Sininen ja sen eri sävyt ovat kauniita. Ja siksi en ikinä unohda tätä kantta. Vau.


6) Which book do you have the fondest memories of?

Vaikea sanoa. Hellyyttäviä muostoja jos minulla on niin hyvin vähän, mutta yksi nimenomainen kirja ihastutti niin paljon, että kaipa se sopii tähän kohtaan paremmin kuin hyvin: Rainbow Rowellin Eleanor & Park.


7) Which book did you have the most difficulty reading?
 
Täytyy sanoa, että niin paljon kuin pidin J.R. Wardin Herätetystä rakastajasta, teki Ward lukemisesta välillä vaikeaa sen kiduttavan sisällön takia.
 
 
8) Which book in your TBR pile will give you the biggest sense of accomplishment when you finish it?
 
G.R.R. Martinin Valtaistuinpeli. Voi että vieläkin tuntuu, etten saa itseäni kyseisen kirjan pariin. Hyllyllä se nätisti minua odottaa ja sitten onkin kunnon voittajafiilis kun pääsen ensinnäkin käsiksi kirjaan ja vielä lukemaan sen loppuun.


Ja siinä se oli. Taidankin seuraavaksi raapustaa ajatuksia lukemistani kirjoista. Tulossa olisi Stepahie Garberia, Colleen Hooveria, J.R. Wardia ja Danielle L. Jenseniä. Ainakin näin aluksi. Ehkä yksi postaus ehtii vielä tänään ulos? Katsotaan.

Kommentit

  1. Ollapa noin hienot nimikirjaimet :D

    VastaaPoista
  2. George R. R. Martin ja Robert Jordan ovat molemmat sellaisia kirjailijoita, että parin luvun jälkeen pitää levätä hetki jonkin kevyemmän parissa :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti