Kirjamaailman herättelyä

En kestä enää tätä hiljaisuutta ja vaikka olen sairaana minun on pakko herättää blogi henkiin. Eihän tästä tule enää mitään. Joten...


Siitä onkin aikaa. Monta viikkoa molemmat blogini ovat olleet hiljaisena, ellei jo aleta laskemaan kuukausina. Ilman syytä tietenkään en ole pysynyt poissa, nimittäin nyt syksyn ja talven vaihteessa sain viimein töitä joita olen kesän jälkeen epätoivoisesti etsinyt. Valmistuin keväällä lähihoitajaksi ja suoritin lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen opinnot. Siispä etsin pääasiassa paikkaa päiväkodeista, kouluista ja sairaalasta. Ehdin olla työttömänä jonkin aikaa ja tein osa-aikaista hommaa, mikä oli parempi kuin ei mitään, kuitenkin tunsin että minun on päästävä oman alani ja vielä tarkemmin suuntautumiseeni kohdistuviin töihin.

Ja nyt sain paikan päiväkodista! Kuukausi on nyt vierähtänyt enimmäkseen työni pyörteissä enkä voisi olla tyytyväisempi. Työryhmäni mahtavan rento ja työpaikalla vallitsee positiivinen ilmapiiri, jonka ansiosta saan nauttia työstäni kunnolla ja iloitsen aina töihin lähtöä, jopa aamulla klo 5 kun herätys starttaa. Saan huokaista myös helpotuksesta kun tiedän, että työ jatkuu mahdollisesti myös ensi syksynä!

Paremman taloudellisen tilanteeni ansiosta olen alkanut suunnitella pidemmälle ja uusi asunto ja auto ovat ensisijaisia hankintoja. Työmatkani vaatii auton ja tällä hetkellä käytän vanhempieni peltilootaa, bensat maksan tietenkin itse. Isäni varmasti huokailee sen verran rakkaansa perään ja haluaa kruisailla muullakin kuin työautollansa, etten kauaa enää viitsi pitää sitä itselläni (hehe).
 

Päiväkoti kun on kyseessä, mikä kuhisee 1-6 vuotiaita ihania tautipesiä, olen itsekin ehtinyt sairastaa jo flunssaa ja vähän vakavampaakin tautia, jonka johdosta olen tällä hetkellä sairaslomalla mikä on toinen syy poissaololleni. Tosin nyt olen paranemaan päin ja Netflixin pitkään pitäessään otteessaan se jääköön vähäksi aikaa sivuun (jota on tullut tollotettua kiitettävästi) ja aika keskittyä Kirjamaailmaan. 

Näytetään IMG_20161006_163315.jpg

Työn viedessä enemmän aikaani en tiedä yhtään miten suunnittelen omat lukemiseni.  Niinpä menen fiiliksen mukaan ja siksi edellinen lukusuunnitelmani (yllä oleva kuva) saattaa hieman kärsiä, sillä olen viime päivinä etsinyt lähinnä aivot narikkaan tuotoksia.  Kuitenkin työvuoroihin ja rutiineihin totuttua alan hakeutua keskittymistä vaativiin teoksiin. Montessorin Kreivi olisi yksi saavutus. Hugh Howeyn Kohtalo myös polttelee. Postauksiakin täytyy kirjoittaa puhtaaksi (vanha virsi) ja asiaa olisi mm. Colleen Hooverin, J.R. Wardin ja Marissa Meyerin kirjoista.

En ole Bloggerissa käynyt ollenkaan kuukauden aikana ja huomaan muutoksia. Vaatii totuttelua tämä uudistunut malli. Pieniä juttuja, mutta eiköhän tämä tästä. Ei tämä niin kamala ja vaikea ole.

Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää! Onko jo kaikki joululahjatoiveet esitetty? ;) Löytyykö kirjoja listaltasi ja jos löytyy niin mitä?

Kommentit

 1. Et ole ainut joka on ollut kipeenä :D itse haluaisin eliitti nimisen kirjan ja harry potter kirjan, jonka nimeä en muista xD Pikasii paranemisii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikkeellä on kovasti sairastelua, flunssakausi pahimmillaan :D tosi sinnikäs flunssa minulla ollutkin, 3 viikkoa ja heti perään toista tautia.. Mutta kiitos!

   Mahtaisiko olla Kirottu lapsi tämä Harry Potter kirja? Se taitaa olla yksi toivotuimmista lahjoista tänä vuonna :D

   Poista
 2. Matkaopas keskiajan historiaan on toivelistallani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Interesting, keskiaika tosiaan on mielenkiintoista aikaa :)

   Poista
 3. Mulla alko just tänään sairasloma kun oon niin tukossa että juominenkin hengästyttää - ja pahinta on tietysti päänsärky mikä häiritsee lukemista! Joululahjakirjoja tilasin itselleni jo muutaman, mutta pitänee tehdä vielä toinenkin tilaus, kun Suomalaisessa on sunnuntaihin asti alennusmyynti :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kylläpä on ärhäkkä flunssa. Oijoi! Täytyypä pistää tämä mieleen, itselläkin on suunnitteilla muutama tilaus mutta miksen lukisi mukaan vielä toista kerta alennusmyyntiä on luvassa ;)

   Poista
 4. Mun listalla oli Harry Potter ja salaisuuksien kammio kuvitettuna. Ostinkin sen jo kuitenkin itselleni black friday -aleista, haha :-D
  Paljon paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niin sitä pitää! Ja kiitoksia :)

   Poista

Lähetä kommentti