Jennifer L. Armentrout: Be With Me

Teresa Hamilton is having a rough year—she’s in love with her big brother’s best friend, but he hasn’t spoken to her since they shared a truly amazing, mind-blowing, change-your-life kiss. She got out of a terrible relationship. And now an injury is threatening to end her dance career for good. It’s time for Plan B – college. And maybe a chance to convince Jase that what they have together is real.

Jase Winstead has a huge secret that he’s not telling anyone. Especially not his best friend’s incredibly beautiful sister. Even though he and Teresa shared the hottest kiss of his life, he knows that his responsibilities must take priority. He certainly doesn’t have time for a relationship. But it doesn’t help that all he can think about kissing the one girl who could ruin everything for him.

As they’re thrown together more and more, Jase and Tess can’t keep denying their feelings for each other. But a familiar danger looms and tragedy strikes. As the campus recovers, the star-crossed couple must decide what they’re willing to risk to be together, and what they’re willing to lose if they’re not…

Siitä on kulunut reilusti aikaa kun luin ensimmäisen osan Wait For Youn ja se taisi olla ihka ensimmäisiä postauksia, joita Kirjamaailmaan kirjoittelin. Oli yhtäkkinen päähän pisto kun jatkoin sarjan parissa kesän aikana. Kai olin sellaisen dramaattisen romantiikan nälkäinen kun etsin juuri tämän sarjan käsiini ja luin heti perään 3 seuraavaa osaa. Huh.

Be With Me on Jennifer L. Armentroutin Wait For You - new adult sarjan toinen osa, jossa seurataan jo ensimmäisessä osassa tutuiksi tulleita Jasea ja Teresaa. Jase on Cameron Hamiltonin hyvä ystävä ja Teresa puolestaan tämän pikkusisko. Jase ja Teresa eivät ole toisilleen uusia tuttavuuksia vaan heidän välillään on ollut kipinää eikä se ole sammunut täysin. Heidän kahden menneisyyttä ja tulevaisuutta selvitellään, mikä ei tietysti ole kuin ruusuilla tanssimista.

Jase, not very cool guy. Tällä kertaa Armentrout on kehitellyt ristiriitaisen hahmon, joka herättää pahoja aavistuksia jo heti kättelyyn. Tunteiden sivuuttaminen ja mustasukkaisuus ei ole hyvä yhdistelmä eikä se todellakaan saa sukkia pyörimään jaloissa tai myötätuntoani heräämään. Suurimmaksi osaksi Jasen toiminnot ärsyttivät pahasti, mutta kun syy alkoi paljastua, alkoi myös ymmärrystä poikaa kohtaan kehittyä vähäsen. Silti se ei poista hänen järjettömiä edes takais jammailuja ja minun kävi niin Teresaa sääliksi. Ei siis pahalla tavalla, vaan oikeasti jos mies antaa turhia toiveita eikä vain yhdesti ja peruu tuosta noin vain puheensa ja tunteensa, so not cool.

Teresalla oli kuitenkin luonnetta eikä hän jäänyt surkuttelemaan liioitellusti ja pitänyt mielipiteitään itsellään, mikä on enemmän kuin oikeutettua. Pidin Teresasta enemmän ja tämän sinnikkyydestä kuin Jasesta, mutta loppujen lopuksi hänkään ei voittanut minua täysin puolelleen. Vaikea sanoa tarkkaa syytä, kai hän ei vain iskenyt ällikällä.

Tapahtumat kulkevat ystävyys- ja parisuhdedraamasta kohti vaarallisia vesiä, joita osaa jo muutaman Armentroutin kirjan lukeneena odottaa.  Aina vain ei tiedä minkä twistin hän on matkan varrelle asettanut.  Armentroutin kerronta pitää otteessaan ja Be With Me oli viihdyttävää ja jännittävääkin luettavaa teinien kouluelämästä ja suhteista. Armentroutin dialogi naurattaa ja hämmästyttää aina ja kyllä hän onnistuu lisäämään pienen vaikkei ihan yllätyksellisen käänteen viemään asioita eteen päin. Be With Me oli minulle kuitenkin tämän sarjan heikoin. 

Suosittelen lämpimästi lukemaan Wait For You -sarjaa, mikäli tykkäät lukea nuorten rakkauden pulmista, menneisyyden kahleista, rohkeudesta ja peloista. Romantiikan nälkäisille ja aivonsa narikkaan heittäville tämä sopii mainiosti.

★ ★
Sivuja: 365
Kustantaja: William Morrow Paperbacks (2014)
Ei ole suomennettu
Kindle Edition

Kommentit