Kiinnostavia tulevia suomennoksia (fantasia & scifi)

Vaihteluksi toisenlaista postausta tänne blogiin ja ajattelin kerätä näin spontaanisti muutamat tuloillaan olevat ja minua kiinnostavat suomennokset fantasia & scifi genressä. Kyseiset kirjat nappasivat huomioni Risingshadow:issa. 


Julia Kagawa: Lohikäärmeet (Talon saaga, #1)
- Siitä on aikaa kun olen listannut tämän lukulistalleni Goodreadsissa ja yllätyin hieman kun huomasin, että tämä saa suomennoksen. Ei siinä, kiva juttu. Eipä tarvitse kun varata tämä kirjastosta jos ja kun se sinne hankitaan. Ja lohikäärmeet ovat mahtavia! Joten odotan kirjaa mielenkiinnolla, vaikka tämä kuulostaa lähinnä paranormaalilta romantiikalta.
Julkaisu: (2.5. 2016)


J.R. Ward: Verisuudelma (Mustan tikarin perintö, #1)
- Kiinnostaa kyllä lukea ja selvittää erityisesti mitä Butchille ja Marissalle kuuluu, vaikka en parista kovasti innostunut heidän kirjassaan (Paljastettu rakastaja). Tosin Butch on hyvin miellyttävä hahmo, mutta Marissa muihin naishahmoihin nähden ehkä yksi tylsimmistä. Mietin jo millaisen kannen Basam Books on tälle suunnitellut enkä ole yllättynyt lopputuloksesta..
(Julkaisu: 1.4. 2016)


Victoria Aveyard: Punainen kuningatar (Hopea, #1)
- Luettu on, mutta alkuperäinen versio (Red Queen) oli tarpeeksi viihdyttävä niin uteliaisuudesta tämä pitää lukea suomeksikin. Suomennoksen kantta ei ole vielä julkaistu, mutta pistipä silmään Risingshadow:issa, että kirjasta sovitellaan elokuvaa. Ja olen vähän toista mieltä tästä ''Game of Thronesin ja Outolinnun yhdistelmä'' kuvauksesta. En veisi Red Queenia lähellekään Game of Thronesia jos siis kirjasta puhutaan. Outolintu ei ole ihan kaukaa haettu. Voihan elokuvaa yrittää viedä GoT tasolle, mutta good luck with that.
(Julkaisu: elokuu 2016)


Elina Pitkäkangas: Kuura
- Suomalaista fantasiaa. Pakko lukea! 
 (Julkaisu: 29. 4. 2016)


Theo Lawrence: Hehkuva ruumis (Mystic City, #3)
- En ole sarjan toista osaa, Pimeän sydäntä vielä lukenut, mutta kolmas osa kiinnostaa paljon. Sen kansikin on hieno. Toukokuulle on vielä aikaa, jospa ehdin toisen osan lukea siihen mennessä.
(Julkaisu: 15.5. 2016)J.R.R. Tolkien, Verlyn Flieger: Kullervon tarina
- J.R.R. Tolkien, ei tähän tarvitse sanoa muuta. Paitsi se, että Tolkienin kiinnostus Suomen kansalliseeppokseen kiinnostaa minua ja se millaiseksi hän on Kullervon  loihtinut.
(Julkaisu: 15.9. 2016)
 

Kommentit