Kirjaostoksilla!

Voi hitsin hitsi, kun niin jännät haasteet ovat vilahtaneet ohi silmien kiireellisen aikataulun vuoksi, joihin ei näy vieläkään loppua! Koulu, koulu, koulu, koulu... MarikaOksa on nimittäin JO syyskuun alussa haastanut kaikki kirjabloggaajat käymään kirjaostoksilla ja tekemään siitä pienen selonteon. Ihmettelinkin mikä innostus on herännyt kun kaikki ovat käyneet kirjaostoksilla ja postanneet siitä melkein yhtäaikaa. Eihän se tietenkään voinut olla pelkkää sattumaa!


Toivottavasti ei ole vielä myöhäistä kertoa omasta ostoksestani kun oikeastaan viime viikolla CDON tilaukseni saapui perille ja olen vieläkin niin täpinöissäni tilaamistani kirjoista. Kyseessähän ovat lempi kirjani jatko-osat, joita olen jo pitkään haaveillut saavani omaksi vieläpä siksi, koska suomennos tämän sarjan kohdalla lopettiin yhteen kirjaan yks kaks nips naps. Kyllä minä niin mieleni pahoitin jos saan vielä valittaa...(Pitäisi käydä muuten Mielensäpahoittaja katsomassa elokuvissa. Niin hyvää palautetta se on saanut)

Puhun siis Lumotun jatko-osista, Shadow of Night ja Book of Life -kirjoista by Deborah Harkness. Tein vindoin sen, jonka päätökseen ei olisi pitänyt käyttää niin paljon aikaa eli tilasin kummatkin kirjat yhdellä kertaa! Iih, huh huh. :D Olen niin innoissani että pelottaa. Ja voi kuinka kauniilta uudet kirjat aina näyttävät, tuoksuvat, vieläpä kovakantiset ja juuri nämä kirjat. My precious.

 

Tässäpä ne kaunokaiset ovat


No muita kirjaostoksia en ole ehtinyt tehdä, mutta edelleen minua vetää puoleensa Hugh Howeyn Siilo romaani, mikä koristaisi upeasti kirjahyllyäni, mistä tulikin mieleeni että minun pitäisi jo hankkia uusi ja isompi :D Kirjat tahtovat tippua kohta alas.

Kiitos MarikaOksalle tästä haasteesta ja anteeksi jatkuvasta kiiren valituksesta. Mieliala soutaa ja huopaa ja eniten harmittaa kun kirjoille ei jää aikaa tai jos jää niin energiaa ei riitä minkäänlaiseen keskittymiseen. Olen niiiin jäljessä lukusuunnitelmistani! Nyt kuitenkin ajatukset ovat pääosin hilpeät, sillä sain koulutehtävät tehtyä tältä päivältä, mikä on jo ennätys.. Jospa nyt rentoutuisin ja takertuisin Jane Johnsonin Neidonryöstöön koko loppu päiväksi ellen sitten voi vastustaa kiusausta   ja tartun Shadow of Nightiin.

Hyvää alkanutta syksyä kaikille!

P.S. Voit käydä katsomassa muiden hienoja kirjahankintoja tämän linkin kautta!

Kommentit

 1. The Book of Life!!! :D Lue Shadow of Night pian ja sitten se niin pääsen kurkkimaan mielipidettäsi ;) Itse odottelen vielä pari kuukautta johon mennessä kirjasto on varmaan saanut sen hankituksi.

  (Ja koskaan ei ole liian myöhäistä blogata kirjaostoksista, ne postaukset ovat niin mielenkiintoisia!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen teen! Ja nämä kaksi ovat oikeastaan jo työn alla ja niin hyvältä vaikuttaa Shadow of Night tähän asti! ;)

   Poista
 2. Kiire ei ole mukavaa, mutta kyllä koulu pitää hoitaa. :) Mutta kiva, kun tulit mukaan haasteeseen. Eihän se haittaa, vaikkei postaus aivan samalle päivälle osunutkaan. Kirjaneito totosi aivan oikein: kirjaostoksista voi postata aina! Lisään sinut mukaan koontipostaukseen. Houkuttelevan näköistä luettavaa olet tilannut: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kylläpä ahkeruus jossain kohtaa palkitaan :) Ja kiitoksia, I appreciate it!

   Poista

Lähetä kommentti