Kirjamaailman tulevaisuus?Hei kaikki!

Viime aikoina en ole ollut kovin aktiivinen blogissani ja siksi olen pohtinut jo jonkin aikaa mitä minun tulisi tehdä tälle tilanteelle. Lähinnä minusta on tuntunut, etten ole jaksanut nähdä vaivaa blogin ylläpitämiseen ja koen kirjoittamisen tällä hetkellä paljon aikaa ja energiaa vieväksi. Välillä tuntuu, että kirjoitan väkisin, jotta blogini pysyisi elossa enkä ole aina tyytyväinen lopputulokseen.  Sanotaanko, että nautinto kirjoittamisesta on ollut kadoksissa pitkään.

Lukuintonikin on tehnyt karkumatkoja ja on kulunut päiviä kunnes se on tehnyt paluun takaisin. Ja taas kerran kadonnut. Tämä johtunee näistä aurinkoisista hellepäivistä, mitkä ovat vieneet minua enemmän ulos ja liikuntaharrastuksiin. Itse olen nauttinut kesästä tähän asti ja kadehdin niitä jotka ovat olleet ja ovat vielä heinäkuussa lomalla, mutta toivon kyllä hartaasti sadepäiviä, ei tätä pitkällä tähtäimellä jaksa. Varsinkin kun en pysty keskittymään lukemiseen ja vielä vähemmän kirjoittamiseen töiden rinnalla.

Niinpä olen tullut siis siihen päätökseen, että laitan Kirjamaailman jäähylle etten ota siitä turhaa stressiä.  En aio häipyä täysin vaan aion (yrittää) keskittyä Goodreadsiin, Instagramiin ja Twitteriin ja kokeilla olisivatko nämä myös jatkossa paremmat väylät jakaa ajatuksiani lukemistani kirjoista ja kirjoista yleensä. Täytyy vain löytää keinot poistaa tämä piinaava lukujumi.


Aion nauttia nyt kesäpäivistä kun niitä vielä riittää ja antaa intoni lukemisen palata rauhassa takaisin.  Ehkä nautintoni kirjoittamiseen palaa kun lukuintoni on palannut ennalleen. Ehkä palaankin blogin puolelle kuin uudestisyntynyt rakastaja. Aika näyttää.
 

Kommentit

  1. Mukavaa taukoa! Joskus se on just sitä mitä tarvitsee. Tärkeintähän tässä touhussa on se itse lukeminen ja siitä nauttiminen. Tsemppiä lukujumin selättämiseen! Itselläkin ollut se enemmän ja vähemmän pari vuotta päällä, mutta kyllä tästä vielä noustaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuntuu jo nyt että tauko blogista tekee hyvää ja nautin lukemisesta aiempaa enemmän kun on yksi murhe vähemmän harteilla. Paljon tsemppiä myös sinulle ja todellakin tästä vielä noustaan! ;)

      Poista

Lähetä kommentti