Alku vuoden katsotut elokuvat osa 2

Lisää katsottuja elokuvia. Sairaana on helpompaa tuijottaa elokuvia ja sarjoja all day everyday  kunnes parannut ja katsot niitä, no vähän vähemmän. Olen jäänyt niin pelottavaan koukkuun etten ole jaksanut kirjoja avata. Mitenhän käy YA-haasteen kanssa? Nyt kuitenkin katsottuihin elokuviin.


THE SHAPE OF WATER
★ ★

Monen Oscarin ehdokas (neljän voittaja) ja mm. kahden Golden Globen voittaja (ohjaus ja musiikki) herätti uteliaisuuteni, mutta ei tietysti pelkästään ehdokkuuksien takia. Guillermo de Toron nimi on ilmaantunut monen kiinnostavan elokuvan yhteydessä ja tässä tapauksessa del Toro oli todellakin luonut mielenkiintoisen tarinan. 

Elokuva oli kieltämättä vähän outo kuitenkin loppujen lopuksi outous teki elokuvasta lumoavan ja hienon. En voisi sanoa ihastuneeni taivaan tuuliin, mutta tämä oli kiehtova, visuaalinen  ja hyvin tehty elokuva eikä tällaisia tule joka kulman takaa vastaan.  The Shape of Water on yliluonnollinen rakkaustarina aikuisille. The Shape of Water epäilemättä ansaitsi Oscarinsa (paras elokuva, ohjaus, musiikki, lavastus), suosittelen lämpimästi!
VAIANA (MOANA)


Uusimmat Disneyn animaatiot eivät mielestäni ole yltäneet ihan klassikoiden tasolle (ovathan ne klassikoita ja niillä on paljon tunnearvoa), lähinnä koska piirretyt miellyttävät minua enemmän kuin animaatiot, mutta kahden vuoden aikana on tullut todella hyviä animaatioita. Mm. Big Hero 6 ja Zootopia. Moana ja Euroopassa nimeltään Vaiana on myös onnistunut animaatio ja ilo silmille. Sopivasti huumoria, itsensä etsimistä ja löytämistä, seikkailua, innoittavia lauluja ja värikkäitä sekä taianomaisia kohtauksia.

Ei ollut epäilystäkään kuka oli puolijumala Mauin äänen takana alkuperäisessä versiossa. Jos äänestä ei vielä tunnistanut niin ilmeistä ja eleistä ei voinut erehtyä. 
GUARDIANS OF THE GALAXY 2
★ ★

Voiko tämän viihdyttävämpää elokuvaa olla?! Marvelin supersankari elokuvista Guardians of the Galaxy vol.2 kuuluu ehdottomasti parhaimmistoon. Rakastin elokuvan huumoria, hahmot loistivat omilla tyyleillään (Groot <3) ja musiikki ei olisi voinut olla osuvampaa.  Kaksi tuntia erittäin viihdyttävää, yliampuvaa ja ''tyylikästä'' menoa! Onneksi se ei lopu tähän.
KING ARTHUR: LENGENG OF THE SWORD
½

Luulin että luvassa on jälleen epäonnistunut tai kohtalainen remake kuuluisasta historiallisesta tarinasta (vähän niin kuin Dracula Untold), mikä ei ollut kaukaa haettua, mutta ei tämä osoittautunut niin pahaksi. King Arthur: Legend of the Sword oli synkkä versio legendaarisesta miekasta ja sen hallitsijasta. Juoni oli kaavamainen ja yllätyksetön, mutta toteutus mielenkiintoinen.  Ei mikään huippuluokan eeppinen fantasiaelokuva, mutta elokuva viihdytti alusta loppuun eikä Sons of Anarchyssa antisankarina loistanut Charlie Hunnam pettänyt suurena sankarinakaan, vaikka aluksi sitä vähän epäilin.
UUSINNAT
  • Gladiaattori  ★ ★
  • Avatar  ★ ★Oletko sinä vielä katsonut vuoden 2018 Oscar ehdokkaita ja voittajia? Menivätkö pystit sinun mielestäsi oikeisiin käsiin? 


Kommentit