Alku vuoden katsotut elokuvat osa 1

Olen viime aikoina viettänyt enemmän aikaa elokuvien parissa kuin kirjojen ja televisiosarjojen. Tammi- ja helmikuussa olen katsonut monta monta elokuvaa, uusia ja jo katsottuja ja mieli tekee jakaa vähän ajatuksia niistä, jotka katsoin vasta ensimmäistä kertaa. Tänäänkin menen katsomaan yhden elokuvan ja se on The Shape of Water. Siitä ehkä lisää myöhemmin.
IDÄN PIKANJUNAN ARVOITUS
★ ★★ ★

Heti kun näin elokuvan trailerin halusin nähdä sen ja syitä oli mm; Agatha Christie, Hercule Poirot sekä Johnny Depp. Olen Hercule Poirot -televisiosarjaa katsonut Yleltä silloin tällöin ja nauttinut niistä vanhempieni kanssa. Idän pikajunan arvoituksesta on kuulemma monia versioita, joista en ole katsonut kuin tämän joten juoni oli minulle täysin tuntematon.  

Toivon totisesti, että Kenneth Branagh palaa Poirotin rooliin, mikäli luvassa on lisää  Agatha Christien kirjoihin pohjautuvia elokuvia, sillä hän oli mahtava! Murhamysteeri oli maittava ja elokuvasta huokui hienosti arvoituksellinen tunnelma että aivot alkoivat totisesti raksuttaa. Pidän tätä elokuvaa yhtenä parhaana tänä vuonna katsomistani ja ehdottomasti alan kiireen vilkkaa hakemaan käsiini Agathan Christien Hercule Poirot -kirjoja.
DEADPOOL
★ ★

Tarkoituksena on ollut jo hyvin pitkään katsoa Deadpool, mutta jostain kummasta syystä en ole saanut aikaiseksi katsoa tätä vaikka tilaisuuksia on löytynyt monta. Jokin sai minut aina perääntymään tästä elokuvasta, ehkä vain jännitin liikaa sillä moni on kehunut tätä melkein maasta taivaaseen. 

No mitäs minä olin sitten mieltä? Tämähän oli pirun hauska, nauroin itseni kippuraan ja varmasti olisin nauttinut tästä vielä enemmän jos olisin katsonut tämän elokuvateatterissa. Elokuva kuittailee niin upeasti itse päätähdelle Ryan Renoldsille, joka tällä kertaa todellakin loistaa enemmän mitä Green Lanternissa. Ai että. Juonellisesti yllätyksetön, mutta Ryan Renoldsin suoritus viihdyttää läpi elokuvan eikä sitä loppujen lopuksi muusta piitannutkaan. En tiennyt ollenkaan, että tämä oli spin-off X-Men elokuville, mutta ehdottomasti hauskin sarjassaan. Odotan innolla jatko-osaa!
POWER RANGERS (2017)


Power Rangeres kuuluvat pienesti lapsuuteeni. Muistan kun veljeni katsoi aikoinaan alkuperäistä televisiosarjaa ja siten tunnusmusiikki ja hahmot (ulkonäöltään ja väreiltään) ovat jääneet mieleeni. Viaplayn ilmaisen kuukauden kokeilun ansiosta pääsin katsomaan elokuvan ja oikeastaan katsoin sen kuluttaakseni lauantai illan aikaa. Kuitenkin tästä kyseisestä lauantai illasta tuli entistä tylsempi. Vuoden 2017 Power Rangers on yksi tylsimmistä elokuvista jonka olen katsonut. 

Hienoja hetkiä löytyi muutamia eikä näyttelijöiden suorituksissa nyt hirveästi vikaa ollut ja koin pieniä nostalgisia hetkiä, mutta en päässyt tähän mukaan en niin yhtään. Elokuva oli täynnä tylsiä dialogeja, tylsiä kohtauksia eikä visuaalisestikaan tämä loistanut kunnolla. Melkein kaksi tuntia kestänyt elokuva liikkui kuin tuli perseen alla enkä tiennyt mihin kiinnittää huomiota kun kaikki vain tuli ja meni. Pyh ja meh. Ehkä tämä sopii nuoremmille katsojille, jotka voivat löytää tästä paljon enemmän, mutta menisin minä silti suosittelemaan joitain Marvelin supersankari elokuvia tai jopa Transformerseja kuin tätä.
UUSINTOJA
 • The Hunger Games (Nälkäpeli) ★ ★★ 
 • Hercules ★ ★★ ★
 • The Lucky One (Onnentuoja) ★ ★
 • Life As We Know It (Saman katon alla)Mikä sinulle on paras ja/tai huonoin tähän asti tänä vuonna katsomasi elokuva?

Kommentit

 1. Katoin eilen The Shape of Waterin ja härregyyd että oli hieno leffa! Visuaalinen ilme oli niin upea ja koko leffa oli vaan niin perinpohjasen outo. En oikein osaa olla miettiessäni sitä :D Nousi kolmanneksi suosikikseni kaikista Guillermo del Toron ohjaamista leffoista Pan's Labyrinthin ja Devil's Backbonen jälkeen. Saa kyllä luvan voittaa ne oscarinsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, todella hienosti tehty elokuva ja outo todellakin, mutta hyvällä tapaa. Ihastelin maskeerausta, siinä oli jotain niin hienoa! Ehdottomasti ansaitsee Oscarit mikäli ne voittaa. En ole vielä Pan's Labyrinthia nähnyt mutta aikeena ollut jo pitkään ja tämä kyllä sai minut kiinnostumaan siitä entistä enemmän!

   Poista

Lähetä kommentti