Superlukumaraton, joulukuu (päättynyt)

Toivotellaan ensiksi, vaikkakin vähän myöhässä, oikein hyvää joulua kaikille! Minulla on ollut todella rauhallinen ja mukava joulu, tosin hieman sairaana on vietetty viime päivät. Meneillään on nyt kuitenkin oikein mielenkiintoinen viikko, kun superlukumaraton huipentuu viikon mittaiseen (25.12. - 31.12) lukumaratonin. Huh.

Tällä viikolla Lotta (Hogwarts Library) toimii lukumaratonin emäntänä. 

Joulukiireiden sekä sairastamisen aikana en ole jaksanut enkä ehtinyt aloittaa lukumaratonia enkä vielä tänäänkään ehdi aloittaa, mutta valmistauduttu on henkisesti ja mietitty mitä kirjoja sitä lukisi. Sain joululahjaksi muutaman kirjan (jeee!), joita voisin hyödyntää tässä maratonissa.


Sain lahjaksi siis kaksi Stephen Kingin kirjaa, Sen sekä Uinu uinu lemmikkini. Mukana on myös Sarah J. Maasin A Court of Thorns and Roses, mikäli kauhu käy liian raskaaksi. Katsotaan. Aloitan oman lukumaratonini mahdollisesti huomenna päivällä fiiliksen mukaan.

Edelliseenkin lukumaratoniin otin mukaan Stephen Kingiä, mutta kieltämättä muut kirjat houkuttelivat enemmän. Kuitenkin nyt tilaisuus on mainioin lukea Kingin julmeton Se ja saada se jopa loppuun. Pidetään peukut pystyssä.

Toivottavasti kaikilla oli mukava ja kirjatäyteinen joulu ja toivotan rattoisaa lukumaraton viikkoa kaikille osallistujille!

KESKIVIIKKO 

klo: 19.25
Pääsin aloittamaan vasta nyt ja aloitan turhia miettimättä Stephen Kingillä. Kirja on Se.


TORSTAI-PERJANTAI

klo: 22.20
Torstaina pääsin hyvään vauhtiin kun flunssa tuntui hellittävän eikä lämpöä enää ollut. Luin lähes koko päivän ja pääsin ihanasti eteenpäin Se kirjassa. Luin yli sata sivua (mikä tuntui olleen niin suuri saavutus tässä kirjassa) ja ehdin aloittaa myös Sarah J. Maasin kirjaa vähän matkaa torstai iltana. Perjantaina aamulla ennen töihin lähtöä luin muutaman sivun lisää. 

Meinaa Avan illan elokuva, Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia kiinnostaa jälleen aivan liikaa, vaikka monen monta kertaa se on jo katsottu. Taustalla se ainakin pyörii ja katsotaan pystynkö keskittymään samalla lukemiseen..


LAUANTAI 

klo: 14.45
A Court of Thorns and Roses luettu loppuun. Mietin jatkaisinko heti jatko-osan parissa vai keskittyisinkö Stephen Kingiin. Toisaalta Goodreads Challenge on minulla vielä kesken ja saisin sen suorittua loppuun tänään lukemalla Brian K. Vaughanin Saga sarjakuvaa kolmen osan verran. Hmm.

klo: 17.25
Kolme osaa Sagasta (vol. 4,5 ja 6) luettu ja Goodreadsin Reading Challenge suoritettu! Yhteensä luettuja sivuja tällä viikolla kertynyt 1048. Stephen Kingiä seuraavaksi.


SUNNUNTAI

klo: 14.15
En ole hirveästi lukenut tänä päivänä. Suunnitelmia löytyy tälle päivälle koska uusi vuosi lähestyy! Stephen Kingillä tosiaan jatkettu maratonia ja yhteensä sivuja luettu lisää 27 Se kirjasta. En usko pääseväni enää kovinkaan pitkälle, mutta olen jo tyytyväinen suoritukseen vaikka kolme päivää meni ihan hukkaan.

Superlukumaraton on nyt päättynyt! 

Luin viikon aikana yhteensä 1075 sivua.

Stephen King: Se (203 sivua)
Brian K. Vaughan: Saga vol. 4,5,6 (456 sivua)
Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses (416 sivua)

Hyvää uutta ja kirjarikasta vuotta 2018!

Kommentit

  1. Hyvää lukumaratonia! Oletkin valinnut mielenkiintoisia kirjoja maratonille. Toivottavasti jaksat pian tarttua niihin ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä alkaa flunssa olla sen verran selätettynä, että jaksaapi viimein aloittaa ;)

      Poista

Lähetä kommentti