Marraskuun lukumaraton! (päättynyt)

Kyllä se aika juoksee aivan liian nopeeta ja jälleen on aika superlukumaratonille ja nyt olisi hyvä mahdollisuus saada kiinni vuoden 2017 Goodreads Reading Challenge. Olen 4 kirjaa jälessä enkä halua vielä alentaa haastetavoitetta, koska aikaa on vielä vähän yli kuukausi ja aivan yltiö positiivisena uskon pystyväni lukemaan 11 kirjaa ennen kuin vuosi vaihtuu. Hui. Jospa puolet olisi sarjakuvia, esim. tämä Saga -sarja vetää nyt hirveästi puoleensa, ettei mitään järkeä.

Tämä lukumaraton on siis osa superlukumaratonia, jonka pistivät pystyyn Lotta (Hogwarts Library) ja Henna (Carry on reading) ja marraskuun lukumaraton on superlukumaratonin kolmas. Lotta ja Henna ovat vuoroittain emännöineet lukumaratonia ja tällä kertaa on Hennan vuoro. 

Näillä kirjoilla osallistun tähän lukumaratoniin:

Anu Kuusenoksa: Prinssi jolla ei ollut sydäntä
Laini Taylor: Dreams of Gods and Monsters
Jennifer L. Armentrout: If There's No Tomorrow
Stephen King: Se


Vielä en aloita omalta osaltani lukumaratonia vaan vasta huomenna, sillä tänä iltana minun on katsottava Outlanderin 3. kauden kaksi viimeisintä jaksoa joita en ole vielä ehtinyt katsoa. Päivittelen tähän postaukseen kuulumisia sekä lopuksi lopputuloksen. Palataan asiaan huomenna! 

Ja oikein mukavaa maratonia kaikille osallistujille!'


SUNNUNTAI

klo: 16:40

Aloitan lukumaratonin nyt! Ja ensimmäisenä ajattelin lukaista keskeneräisen pois alta, mikä on Anu Kuusenoksan Prinssi jolla ei ollut sydäntä.

klo: 18:45

Prinssi jolla ei ollut sydäntä -kirjaa luettu 92 sivua ja pohdin vaihtaisinko toiseen.  Mutta en. Jatkan vielä tämän parissa. Telkkarissa House vähän väliä häiritsee keskittymistä, mutta tarvitsen jotain rikkomaan asunnon hiljaisuuden. On se House aina niin cool.

klo: 22:20

Sain luettua Prinssi jolla ei ollut sydäntä loppuun. Siirryin syömään iltapalaa ja seuraavaksi kirjaksi otin epäröimättä Jennifer L. Armentroutin  If There's No Tomorrow! Sivuja luettu yht. 381.


MAANANTAI

klo: 1:10

Vielä hereillä! Ja If There's No Tomorrowin kanssa mennään. Ehdottomasti. Aaw. Tämä on niiin ihana ja koskettava. Saa nähdä menenkö nukkumaan vasta kun kirja on luettu loppuun? Sivuja luettu lisää 116.

klo: 1:20

Pari sivua myöhemmin.


klo: 2:45

Alkaa nyt silmät painua väkisin kiinni, joten on aika mennä nukkumaan ja jatkaa aamulla, vaikka niin haluaisin jatkaa. Huh. Kylläpä silmiä kirveli vielä 76 sivun aikana, jotka ehdin kirjasta tähän iltaan/yöhön lukea. Tämä meni hyvin tunteelliseksi. Mutta tosiaan aamulla sitten lisää.

klo: 13:30

Tänään ei ole töitä joten sain nukkua pitkään, nauttia kahvista ja kahvimurusta sekä jatkaa lukumaratonia hyvillä mielin. If There's No Tomorrow luettu loppuun ja fiilikset vievät minut seuraavaksi enkeleiden ja kimeerien pariin. Eli seuraavana vuorossa Dreams of Gods and Monsters!

klo: 16:09

Kahteen tuntiin on mahtunut tankkausta, kahvin juontia ja tietysti lukemista. Lukeminen sujuu hyvin ja rauhallisesti ja vielä viimeiset rutistukset. Noin 30 minuuttia aikaa! Laini Taylorin kirjasta luettu  87 sivua.

klo: 16:40

Ookei, lukumaraton päättyy nyt!

Olipas tämä jälleen kivaa ja oli ihana päästä lukemisen vauhtiin. Sain luettua kaksi kirjaa loppuun (Prinssi jolla ei ollut sydäntä ja If There's No Tomorrow) ja aloitettua kolmatta hitusen. Olen tosi tyytyväinen omaan suoritukseeni ja mitä tulee lopputulokseen, sain luettua tässä maratonissa yht. 852 sivua!


Ei liioteltua ei.

Anu Kuusenoksa: Prinssi jolla ei ollut sydäntä (381 sivua)
Jennifer L. Armentrout: If There's No Tomorrow (376 sivua)
Laini Taylor: Dreams of Gods and Monsters (95 sivua)

Nyt pidän pienen tauon, katson jotain sarjaa Netflixistä muutaman jakson ja illalla taas sukellan tarinoiden pariin. Niitä minulle tarjoaa joko Stephen King tai Laini Taylor. Joulukuun maratonia odotellessa ja se tuleekin olemaan viikon mittainen!

Palaillaan!

Kommentit

 1. Se, Dreams of Gods & Monsters, If There's No Tomorrow ♥ ihan loistavia maratonikirjoja!

  Ooooi luin If There's No Tomorrowin yhdeltä istumalta ja se oli niin hyvä. Meni suoraan tunteisiin. Reippaasti parempi mitä The Problem with Forever. Suosittelen aloittamaan sillä, koska sen läpi lentää oikeasti hetkessä :)

  Kivaa maratonia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti! Toivon todella pitäväni siitä. Säästelen sen iltaan, jotenkin tunnen tunnelman olevan paras If There's No Tomorrowille ;)

   Poista
 2. Luin Sen noin kuukausi sitten ja pidin. Tsemppiä maratoniin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tähän mennessä Se on ollut hyytävän hyvä ;)

   Poista

Lähetä kommentti