Muutoksia luvassa

Äh, puh.

Olen miettinyt.

Koska huomioni ei ole ollut kovin kummoinen viime aikoina blogejani, pahemmin Elokuvamaailmaa kohtaan, olen päättänyt tehdä hieman muutoksia. Katson yhtälailla liikkuvia kuvia suurella sydämellä kuin ennenkin, mutta blogiin yhä harvemmin kirjoitan katselemuksistani. Minulta löytyy vielä jaettavaa kyseiseltä puolelta, olen höpöttäjä henkeen ja vereen (oli asiaa tai ei) enkä nyt täysin lakkaa puhumista lempisarjoistani (SUPERNATURAL) sekä -elokuvista, tulevista ja odotetuimmista, pettymyksistä yms.

Joten olen tullut siihen ratkaisuun, että laitan pillit pussiin Elokuvamaailmassa ja jaan jatkossa mietteitä täällä Kirjamaailmassa elokuviin ja sarjoihin liittyen. Siten saisin päivitettyä Kirjamaailmaa entistä enemmän ja pitävän sen aktiivisena. Voisin kirjoittaa jokinlaisen koosteen mitä olen katsonut, jakaa uutisia tulevista kuvista ja tehdä siitä jonkinlaisen kerran tai kaksi kuussa jaettavan postauksen. Vähän niin kuin nämä Top Ten Tuesday esimerkiksi.

En muuta blogini nimeä, ainakaan se ei nyt tunnu tarvitsevan muutosta, koska tulen mitä luultavimmin tekemään postauksia enemmän kirjoista kuin elokuvista ja sarjoista. Katsotaan miten käy. Syksy toisaalta on televisiosarjojen ruuhka aikaa, sillä monet uutuudet sekä vahnat tutut aloittavat kautensa joten on mahdollista, että liikkuvat kuvat saattavat kiriä kirjojen edelle syksyn ja talven välillä. Ja sanotaanko, että muutamaa sarjaa odotan jo vesi kielellä (Toinen alkaa S:llä ja toinen O:lla)!


Kiitos kaikille, jotka vierailivat Elokuvamaailmassani! 
Palataan asiaan, tällä kertaa kuitenkin Kirjamaailmassa!


Ja vielä yksi juttu. Game of Thrones ja 7. kausi...


... meni tunteisiin.

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Olenkin jo ehtinyt aloittaa yhtä postausta tvsarjoihin liittyen. Tosin sitä täytyy vielä pohtia :D

      Poista

Lähetä kommentti