Kirjalliset illalliskutsut Tag

Löysin kevään aikana tosi hauskalta näyttävän book tagin Katriinan Unelmien aika -blogista, jossa järjestetään illalliskutsut hahmoille eri kirjoista. Halusin itsekin tehdä sen, koska muutama hahmo ponnahti heti mieleeni lukiessai Katriinan järjestämiä kutsuja ;D

Kuva Googlesta haettu
Ja ohjeet tulevat tässä: Emännöit illalliskutsuja. Voit kutsua kirjoista paikalle kenet tahansa hahmon, joka sopii seuraaviin kohtiin:

1. Hahmo, joka osaa tehdä ruokaa tai pitää ruoanlaitosta
Heti ensimmäisenä minulle tuli hirveä mielikuva Hannibal Lecteristä (luin silloin Thomas Harrisin Hannibalia..) laittamassa ruokaa.. Hyi olkoon, ei. Mutta Arianna Vera Valan kirjosta laittelee herkullisen kuuloista italialaista ruokaa. Valitsen sinut.

2. Hahmo, jolla on varaa kustantaa juhlat
Tämä on helppo. Roarke Eve Dallas -sarjasta.

3. Hahmo, joka saattaa aiheuttaa kohtauksen
Hän ei saata vaan hän takuu varmasti aiheuttaisi kohtauksen koska hän on sellainen pelleilijä, jonka temppujen naurettavuutta on vaikea arvata ennakkoon. Hän ei tunne rajoja ja hän on kuka muu kuin J.R. Wardin Lassiter.. Hulvaton enkeli, joka ei sokaise pelkästään kirkkaalla valollaan vaan myös sopimattomilla tempuillaan. Voi ei, näen mielessäni enkelin viimeimmät pelleilyt Verisuudelmassa...

4. Hahmo, joka on hauska tai viihdyttävä
No tässä tulee enemmänkin yksi ryhmä hahmoja kuin vain yksi hahmo. Olisi mahtava saada  juhlapöytään ryhmä hobitteja viihdyttämään väkeä lauluillaan, tarinoillaan ja nauttimaan heidän juhlatuulesta.

5. Hahmo, joka on erittäin sosiaalinen tai suosittu
Jamie Fraser (Matkantekijä) ihanalla skottiaksentillaan juttelisi ja hymyllään hurmaisisi vieraat. Jamie kohteliaana herrasmiehenä kuuntelisi heitä, lohduttaisi, kannustaisi, ojentaisi jaa ja ja (joo, vähän Sam Heughan pyörii mielessä) ;)

6. Pahis
Pahista oli kaikkein vaikeinta päättää, koska vaihtoehtoja oli useita ja aloin miettimään liikaa ajautuen pohtimaan tarkoittaako pahis tässä tapauksessa hahmoa, joka on a real bad-ass vai arkkivihollista niin kuin Voldemort (nyaaaaa!) tai konnaa kuten Hannibal? Hmm.  Sovitaan ettei sillä ole nyt niin väliä ja valitsen.... Jack Randallin (Matkantekijä).

8. Pariskunta - ei välttämättä romanttinen
Diana ja Matthew (All Souls). Olisi mielenkiintoista nähdä Matthew ja Lassiter samassa pöydässä. Voi sitä sanallisen ja fyysisen pullistelun määrää. Diana voisi puolestaan hämmästellä, että maailmassa on ihmisten, demonien, noitien/velhojen ja vampyyrien lisäksi enkeleitä ja hobitteja! Ehkä tästä syntyisi keskustelua heidänkin syntyperästä?

9. Sankari tai sankaritar
Aika vähän naisia näyttää olevan koottuna, joten valitsen Eve Dallaksen ihan hänen kiusakseen, koska hän ei erityisesti pidä juhlista tai vastaavista. Mutta ehkä hetkellisen murinan ja mökötyksen jälkeen hän voisi viihtyä näillä kutsuilla. Hän voisi löylyttää Jack Randallia, mikäli mies ei osaisi käyttäytyä ja aika tuntuisi matelevan.

10. Omavalintainen hahmo
Nyt kun tätä kokoonpanoa miettii niin aika yliluonnollisen railakkaat ja kansainvaliset illalliskutsut olisi tiedossa, joten paikalle tarvitaan vielä joku, joka pitäisi tilanteen hallinnassa. Uskoisin, että Albus Dumbledore hoitaisi homman kotiin.


Miltä teidän järjestämät illalliskutsut näyttäisivät?  

Kommentit

 1. Hauskaa, kun vastasit tähän :) Hobitit oli ihana keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. My pleasure :) Hobiteilta löytyisi ainakin energiaa iltaan, mikä voi olla hyvä tai huono juttu :D

   Poista
 2. Kuulostaa hauskoilta kutsuilta, pääsisikö sinne kuokkimaan? ;)

  VastaaPoista
 3. Hahaa, upeat illalliskutsut! Kenties teen tämän itsekin joskus, mikäli keksin kaikkiin kohtiin vastauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan, tätä oli hauska miettiä! :)

   Poista
 4. Tätä oli hauska lukea, mielenkiintoiset kutsut! :)
  Blogissani on tunnustus sinulle: http://cillainwonderland.blogspot.fi/2016/07/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiva kuulla ;) Ja kiitokset! Vastailen tuota pikaa :)

   Poista

Lähetä kommentti