Oman hyllyn odotetuimmat

Kirjablogeissa on jaettu kevään aikana omien kirjahyllyjen odotetuimpia kirjoja enkä voinut vastustaa kiusausta ja niinpä laadin itsekin oman pinon hyllyni kirjoista, joita en ole vielä lukenut.  Listaan mahtuu kaikenlaista; on englanninkielistä, suomennettua, kotimaista, ulkomaista, fantasiaa, dystopiaa, kauhua, chick-littiä ja dekkaria. Tässäpä olisi minun top 10:


1. Courtney Alameda: Shutter (Shutter, #1)
Tämä on uusimpia kirjahankintojani ja oikeastaan aika extempore sellainen. Ei ollut tarkoitus ollenkaan, mutta kun tuntui hassulta tilata vain yksi kirja  niin laitoin ostoskoriin myös tämän. Kauhukirjallisuudesta enemmän kiinnostuneena odotan tämän lukemista todella paljon. Kansikuvakin on pelottavan upea!

2. N.K. Jemisin: The Broken Kingdoms (The Inheritance, #2)
Olen jo kerran aloittanut tämän lukemisen, mutta kun lainan eräpäivä tuli yllätävän nopeaa ja minun oli pakko palauttaa se takaisin kirjastoon. Teoksella oli jo varauksia, joten en voinut uusia lainaa.. Nyt  koko sarja löytyy omasta hyllystäni (!!!) enkä malta odottaa toisen ja kolmannen osan lukemista.

3. Patrick Ness: The Knife of Never Letting Go (Chaos Walking, #1)
Yksi unohdukseni viaton uhri.

4. Hugh Howey: Kohtalo (Siilo, #3)
Siilo saagan viimeinen osa kiinnostaa paljon. Jännittää lähtä selvittämään miten hieno ja karu sarja päättyy. Minua tosin mietityttää iskeekö Kohtalo yhtä lujaa kuin Siilo kun Siirros ei onnistunut sitä tekemään.

5. Kate Griffin: Stray Souls (Magical Anonymous, #1)
Tämäkin on joutunut odottamaan aivan liian pitkään hyllyssäni oman unohdukseni takia, mutta nyt kun se ilmestyi näkökenttääni pitkästä aikaa, haluan lukea sen yhtä paljon kun.. krhöm silloin kun ostin sen.. vuosi takaperin.

6. Diana Gabaldon: Syysrummut (Matkantekijä, #4)
Outlander on hyvin pinnalla tällä hetkellä, sillä 2. kausi on nyt pärähtänyt käyntiin Suomessakin. Sudenkorennon sijaan jatkan neljänteen osaan, jota en ole vielä lukenut.

7. Jojo Moyes: Kerro minulle jotain hyvää
Tätä on sen verran hehkutettu, että sen lukeminen on alkanut kiinnostaa. Elokuvakin ilmestyy piakoin ja haluan lukea kirjan ennen elokuvan katsomista. Kirja kutsuu myös luokseen ihanan värisellä ulkoasullaan.


8. Jojo Moyes: Ole niin kiltti, älä rakasta häntä 
Edellisen myötä myös tämän lukeminen polttelee.

9. Vera Vala: Tuomitut (Arianna de Bellis tutkii, #4)
Nyt on kesä ja jotenkin Vera Vala kutsuu minua aina tähän aikaan vuodesta.

10. Andy Weir: Yksin marsissa
Meinasin katsoa tähän kirjaan pohjautuvan elokuvan, mutta onneksi tajusin ajoissa, että kirjahan odottaa hyllyssä lukemattomana ja se täytyy lukea ennen elokuvaa. Yritän tosissaan nyt lukea kirjat ennen niihin pohjautuvien elokuvien katsomista. 

Kommentit

 1. Oi Shutter! Minä pidin siitä todella paljon kun viime vuonna sen luin. Odotan kovasti mitä siitä pidät :D Yksin Marsissa on myös todellakin lukemisen arvoinen teos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui innostus kun vain kasvaa näitä kohtaan, Shutter takuulla on ensimmäinen jonka näistä luen :D

   Poista
 2. Oi, Yksin Marsissa oli aivan huippu! Leffakin ihan ok, mutta kirja kyllä niin vei voiton. Toivottavasti pääset pian sen kimppuun ja tykkäät siitä :) Patrick Nessin kirjan minäkin haluaisin lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon totisesti, että pidän siitä kuin myös pinon muistakin kirjoista :)Katsotaan miten käy!

   Poista

Lähetä kommentti