Unpopular Bookish Opinions

Kiitos haasteesta Nina Mari! Haastetta tästä löytyikin ja ihan tuskan hiki valui otsalta tiettyjä kysymyksiä pohtiessa :'D Selvisin kuitenkin!

Haasteen säännöt ovat nämä:

1. Linkkaa haasteen antaja blogipostaukseesi. Lisää haasteen säännöt postaukseen.
2. Vastaa haasteen kysymyksiin.
3. Lähetä haaste vähintään kolmelle henkilölle ja linkkaa heidän bloginsa postaukseesi.
4. Ilmoita haasteen saajille haasteesta ja linkkaa heille postauksesi, jotta he tietävät mikä on homman nimi.

1. Kirja tai kirjasarja, josta kaikki muut pitävät, mutta sinä et.
A.M. Hudsonin Dark Secrets. Koska monet Goodreadsin lukijat ihastelivat tätä kirjaa viiden ja neljän tähden edestä (jota minun oli vaikea ymmärtää kirjan luettua), voin manita tämän kirjan tässä kohdassa. Dark Secrets on yksi turhauttavin kirja, jonka olen lukenut.  Mikä angstin täyteisessä päättämättömyydessä viehättää?

2. Kirja tai kirjasarja, josta kukaan muu ei pidä, mutta sinä pidät.
Lyö tyhjää.. Ei tule mieleen mitään tiettyä. En ole varma tästä tai siis siitä, etteikö kukaan muu pitäisi kohta mainitsemastani kirjailijasta, mutta en ole huomannut, että hän olisi puhututtanut täällä bloggerin puolella. Linda Howard. Itse pidän kirjailijasta ja hänen teoksistaan, hän osaa kirjoittaa huolettoman hauskaa aivot narikkaan viihdettä, vaikka en kovin laadukkaiksi niitä menisi kutsumaan. Riippuu tietysti siitä mitä etsii. Vauhdikasta romanttista jännitystä ja terävä kielisiä naishahmoja etsiessä, suosittelen Linda Howardia.

3. Kolmiodraama, jossa päähenkilö päätyy yhteen sen kanssa, jonka et olisi halunnut.
Jennifer L. Armentroutin Covenant -sarjassa Alexandria-Aiden-Seth kuvio on ensimmäinen kolmiodraama, johon en ole niin tyytyväinen. Ei ole epäilystäkään, että Alex ja Aiden päätyvät yhteen, vaikka sitä ei ole vielä tapahtunut kahdessa ensimmäisessä osassa, jotka olen lukenut. Pidän Sethistä enemmän kuin Aidenista ja siinä suurin syy tyytymättömyyteeni. Sethin seikkailunhalu on tuonut jännittävämpiä hetkiä kuin Alexin ja Aidenin välinen kielletty rakkaus.

4. Suosittu kirjagenre, josta et pidä tai josta haluaisit pitää, mutta et pysty.
Olen melkolailla kaikkiruokainen, mutta tällä hetkellä tuntuu, etten pääse millään käsiksi dekkareihin, vaikka genrestä tykkään. Hyllyssäni odottaisi Jo Nesbo, Dan Brown, Liza Marklund, Robert Galbraith teoksineen..*syvä huokaus*. Rikoskirjallisuus tuntuu olevan minulla tällä hetkellä se genre, josta haluaisin pitää, mutta en jostain syystä nyt pysty.  Toivottavasti tämä on vain vaihe.

5. Pidetty, suosittu tai rakastettu hahmo, josta et pidä.
Tämä on yksi tukala kysymys. Kamalaa. Mielessäni pyörii Tris Prior Veronica Rothin Outolinnusta, mikä tuntuu vähän pahalta. Etenkin Uskollisen jälkeen. En kuulu häntä rakastavien joukkoon, mutta en voi sanoa vihanneeni häntä. Hän ei vain kaiken kaikkiaan hurmannut ja vakuuttanut minua niin voimakkaasti.

6. Kirjailija josta monet pitävät, mutta sinä et.
Tämäkin on aika vaikea kysymys, koska monen suositun ja pidetyn kirjailijan kirjoja en ole vielä ehtinyt edes lukea (Dan Brown, Sofi Oksanen, George R.R. Martin, Jo Nesbo, Jojo Moyes, Jane Austen..). Oi voi. Joten taidan mainita kirjailijan, jota valtaosa rakastaa, josta minäkin kyllä pidän, mutta en ihan älyttömän paljon; Cassandra Clare.

7. Suosittu sarja, jonka lukemiseen sinulla ei ole mielenkiintoa. 
Olen maininnut jo kerran Yöntalo -sarjan tässä yhteydessä ja jotta en toistaisi itseäni niin mainitsen.. mmm olen kahden vaiheilla.. L.J. Smithin Vampyyripäiväkirjat -sarjan. Minulla ei ole ollut tarvetta eikä kiinnostusta lukea tätä, mikä tuskin tulee muuttumaan.

8. Kirja, joka on mielestäsi huononpi kuin siitä tehty elokuva.
John Greenin Tähtiin kirjoitettu virhe. Kirja oli ihana ja koskettava yltäen suosikki kirjojeni joukkoon helposti, mutta elokuva sai minut reagoimaan kahta kauheammin tähän sydäntä pistävään tarinaan.

Ja eiköhän viedä haastetta eteenpäin:


Katriinalle (Unelmien aika)
Mannille (Kirjakartano)
Jassulle (Hurja Hassu Lukija)

Kommentit

 1. Kiitos haasteesta! Olinkin jo odottanut, että millon tää osuu minun kohdalleni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävipä tämä sitten sopivasti! :D Huomasin juuri, että olet ehtinyt vastata haasteeseen joten käyn tsekkaamassa vastauksesi samantien ;)

   Poista
 2. Tämä on vaikea haaste! Vastaukseni löytyvät nyt blogistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastauksia sai kyllä miettiä ahkerasti :D Ja kiva juttu, käyn katsomassa ne hetimiten :)

   Poista

Lähetä kommentti