Tunnelmia lukumaratonista

Niina T. Yöpöydän kirjat -blogista emännöi tämän vuoden Ystävänpäivän lukumaratonia, johon minä mieluusti osallistuin, mikä oli myös minun ihka ensimmäinen lukumaraton. Sain viimein hengähdystauon koulutehtävistä ja viettää viikonloppua rennosti mielipuuhieni parissa, josta tuntui olevan ikuisuus ja käytin ajan tietenkin suurimmaksi osaksi kirjoihin.

Varasin lukumaratonille neljä kirjaa, jotka olivat Susan Ee:n End of Days, Stephen Kingin Revolverimies, Veronica Rothin Uskollinen ja Rick Riordanin Salamavaras. Aluksi oletin lukevani kaikkia kirjoja sikin sokin aina fiiliksen mukaan, mutta pystyinkin keskittymään yhteen kirjaan kerralla. Aloitin nimittäin Revolverimiehestä, joka minulla oli jo kesken ja luettuani sen loppuun, siirryin Salamavarkaaseen. Pysyin Salamavarkaan parissa maratonin loppuun asti eikä minulla käynyt mielessäkään vaihtaa toiseen kirjaan, sillä Percyn matkassa oli hupaisaa!

Revolverimies sisälsi hienoja kuvia, jotka täydensivät mielikuvia ja joista tämä kyseinen miellytti silmää eniten. Kahviakin tuli nautittua.
Päivityksiäni sunnuntailta voit lukea halutessasi täältä.

Jälkitunnelmat olivat mainiot, minulla jäi hyvä ja iloinen mieli kun lukemisesta oli ollut taukoa lähes kaksi kuukautta eikä lopputuloskaan ihan huono ollut: sain luettua yhteensä 350 sivua. Takuulla aion osallistua uudelleen lukumaratoniin kun sellainen seuraavan kerran järjestetään. Tämä oli niin hauskaa. Mainitaanpa vielä luetut sivut kirjakohtaisesti.

Stephen King: Revolverimies (116s.)
Rick Riordan: Salamavaras (234s.)

Seuraavaksi sitä täytyy palata rästipostauksien pariin ja saada ne alta pois. Niitä sitten olisi monen monta. Oh my. Viiden kirjan haastekin olisi odottamassa jonossa. Tämän illan aion kuitenkin viettää Salamavarkaan parissa, ehkä saan luettua sen loppuun. Sitten en enää kiusaa itseäni ja hyökkään End of Daysin kimppuun.

Kommentit

 1. Revorverimies jäi itseltäni kesken. Siihen pitäisi varmaan palata... En osallistunut maratooniin, mutta innostuin kuitenkin lukemaan noin 200 sivua. Viikonloppu on ihanaa aikaa, kun kerkeää uppoutua kunnolla kirjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan Revolverimiestä uudelleen! Se oli kieltämättä kummallinen, mutta omasta mielestäni loppujen lopuksi hyvällä tavalla. Ei huippu hyvä, mutta hyvä :D

   Poista
 2. Mukava lukea tunnelmistasi ensimmäisen lukumaratonisi parissa :) En itse osallistunut, mutta pidin eräs toinen lauantai oman ekstempore lukumaratonin... Oli ihan hauskaa syventyä vain lukemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että miellytti! Ja oli maraton millainen tahansa, ne taatusti ovat yhtä hauskoja ;)

   Poista
 3. Oi, olet aloittanut Mustaa tornia! :) Luin sarjan ekan osan noin kuukausi takaperin ja nyt on menossa viimeinen osa. Suosittelen lämpimästi jatkamaan matkaa Rolandin kanssa. Itselle eka osa vähän takkusi, mutta jo toinen osa Kolme korttia pakasta imaisi täysin mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti palaan Mustan tornin pariin jatkossa, oli ensimmäinen osa sen verran omalaatuinen kirja, että pakko se on lukea lisää ;D

   Poista

Lähetä kommentti