Katsaus kirjankansibingoon

Kirjankansibingo lähti käyntiin kesän alusta, johon innostuneena osallistuin niin kuin viime kesänä. Jonna Kirjaston kummitus -blogista laittoi tänä vuonna haasteen aluilleen ja idea haasteessa oli sama, mutta aiempaan kirjabingoon verrattuna bingoa lähdettiin hakemaan nimen mukaisesti kirjan kansilla. Haaste kesti koko kesän ja viimeiseksi päiväksi annettiin 15.8, joka on jo mennyt menojaan. Seuraavaksi lyhyesti miten bingo meni kaiken kaikkiaan.

Oma kirjankansibingoni starttasi ihan mukavasti, mutta vähän myöhemmin minuun iski älytön lukujumi ja kirjoittaminenkin oli ja on edelleen aika hitaanpuoleista ja kertakaikkiaan niin vaikeaa, josta bingoilu ja blogin päivittely sitten kärsi. Niinpä tällä kertaa en bingoa saanut haalittua. Höh. Tässä olisi oma harmillinen tulokseni:Lukujumi hellitti vihdoin heinäkuussa ja pääsin taas vauhtiin. Sain kirjoja luettua ihan hyvin, mutta valitettavasti suurinta osaa niistä en voinut bingoon ottaa mukaan, koska en ehtinyt niistä kirjoittaa tänne blogiin. Yhyy. Omaa syytäni se.

Tässä olisi kyseiset kirjat ja niiden paikkansa bingossa:

John Green - Tähtiin kirjoitettu virhe (Piirroskuva)
Hugh Howey - Siirros (Punainen)
Vera Vala - Villa Sibyllan kirous (Maisema)
Holly Smale - Geek Girl (Kasvokuva)
Susan Ee - Angelfall (Sininen)

Siltikään ei olisi bingoa tullut... Ihan taktinen ei ollut oma suoritukseni :D Hauskaa minulla silti oli eikä tämä jää viimeiseksi kerraksi, vaikka vähän huonosti menikin. Sain siis luettua yhteensä 11 kirjaa. Lukemani kirjat toivat hyviä ja monipuolisia lukukokemuksia kesään ja nyt odottelen millaisia kokemuksia syksy tuo tullessaan! Tällä hetkellä Taru sormusten herrasta on kiinni nokassani eikä sivuja ole jäljellä monta. Haikealta tuntuu jo nyt.

Hyvää alkanutta syksyä kaikille!

Kommentit