Hullujen päivien kirjaostokset!

Taas on se aika vuodesta kun Stockman täyttyy keltaisesta väristä ja tarjouksista (ihan hyvistä ja naurettavista), jotka saavat tavaratalon tulvimaan ihmisistä aina keskiviikosta sunnuntaihin. Ne ovat Hullut päivät! En ole hulluna Hulluihin päiviin, mutta kerran jos toisen käväisen katsomassa jos sieltä sattuman kautta löytyisi jotain mitä tarvitsen hyvällä hinnalla. Tosin vain muutaman kerran olen löytänyt juuri sellaista mitä ihan oikeasti tarvitsen ja kaikki muu ovat olleet heräteostoksia (teehee), unohtamatta tietenkään herkkuja :p

 
Tänään uskaltauduin kurkkaamaan tämän päivän tarjouksia, mutta minua kiinnostivat eniten Akateemisen kirjakaupan antimet. Ja kuinka ollakaan, mukaani lähti kolme kirjaa; Jo Nesbon Isänsä poika, P.D. Jamesin Valepotilas sekä Jojo Moyesin Ole niin kiltti, älä rakasta häntä. Minua on jo pitkään kiinnostanut Nesbon tuotanto kun Mai Laakso minulle Isänsä poikaa suositteli. Nyt sain kirjan itselleni ja hyvään hintaan (14,90e)! Pokkarit maksoivat kumpikin 3,90e ja yhteensä kirjoihin meni 22,70e. Ei paha ei paha.

Valepotilaasta en ole oikeastaan kuullut tai lukenut minkäänlaisia arvosteluja (kirjailijaltakaan en ole yhtään kirjaa lukenut), mutta kirja keskittyy paljolti lukemaani ammattiin ja uteliaisuus heräsi täyteen mittaan, joten kirja matkaani lähti. Kieltämättä vähän pelottaakin.. Ole niin kiltti, älä rakasta häntä -kirjasta puolestaan kuullut mielipiteitä ja suurimmaksi osaksi palaute oli positiivista. Lukemani mukaan kirja on kevyttä ja helppoa luettavaa ja päätin, että se olisi täydellinen välipala jonkun tiiliskiven (esim. Valtaistuinpelin) aikana. Tai miksi en lukisi sitä jo heti? Katsotaan, tekee mieli lukea niin monta kirjaa kerralla, että oksat pois :D

Ah, kuinka ihanaa on saada lisäystä kirjahyllyyn. Olen taas lähempänä omaa ''pientä'' kirjastoani. Kun pääsen töihin ja muutan isompaan kämppään, aion ehdottomasti väsätä kirjoille kokonaan oman nurkkauksen tai vielä parempaa olisi huone! Ihailen taas mielessäni Kaunotar ja hirviö -animaation kohtausta, jossa hirviö vie Bellen katsomaan kirjoja..

Kommentit

 1. Hyviä löytöjä! Minäkin kävin eilen Hulluilla päivillä ja kirjojahan sieltä mukaan tarttui... taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa oli vastustaa niin kivoja tarjouksia, olisi varmasti lähtenyt enemmänkin kirjoja matkaan jos olisin antanut innokkuudelleni täydellisen vallan :D

   Poista
 2. Minäkin uhmasin tänään tungosta ja käväisin hulluilla päivillä, ja ainoastaan akateemisen puolella. Muutama kirja tarttui minullakin mukaan, joten kannatti uhmata ryysistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kannatti ja iloinen reissu siitä tuli kun jonokin kulki niin kassoilla kuin näytehyllyillä/-pöydillä tosi reippaasti :)

   Poista
 3. Kirjanurkkaus olisi kyllä aivan ihana! Mielenkiintoisia löytöjä, poikaystäväni luki tuon Nesbon Isänsä poika kirjan ja kehui että olihan se hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Ja kiva kuulla, että Isänsä poika on miellyttänyt muitakin :) Suurilla odotuksilla lähden kirjaa lukemaan ja uskon hyvinkin, etten tule pettymään!

   Poista
 4. Isäni on viime kesästä asti minulle sanonut, että minun pitäisi tuota Nesbon Harry Hole -sarjaa lukea ja lupailin sitä ensi kesäksi kun on taas aikaa. Kuulemma aivan loistavia kirjoja :) Minä kävin Hulluilla päivillä vasta tänään (kuvitellen, ettei tungosta niin paljon enää olisi - ollen todella väärässä...) ja mukaan tarttui jopa seitsemän kirjaa. Ihmispaljoudesta huolimatta oli antoisa reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleinen odotus se :D Ja kävinkin kurkkaamassa uusinta postaustasi ja hienoja kirjoja löysit, odottelen mielipiteitäsi Vera Valan ja Keplerin kirjasta!

   Poista

Lähetä kommentti