2 kuukautta?!

Kylläpä se aika rientää ja hurjat 2 kuukautta olen ollut kateissa blogimaailmasta! Hui kamala.. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö olisi lueskellut kirjoja tai katsellut elokuvia/tv-sarjoja, olen kyllä, mutta en kovin ahkerasti enkä ole saanut aikaseksi kirjoittaa niistä mitään ylös. Lukusuunnitelmiini kuuluivat dekkarit ja se suunnitelma pysyy kyllä. Kesken minulla ovat J.D. Robbin Kuoleman salaliitto, Dan Brownin Da Vinci -koodi ja Vera Valan Kosto ikuisessa kaupungissa.

Valtaistuinpeli sekä Taru sormusten herrastakin kuuluivat tälle keväälle, mutta jotenkin uskon, että niiden lukeminen siirtyy kesään, sillä ovathan ne kunnon tiiliskiviä enkä halua kiirehtiä niiden kanssa. Niistä täytyy nauttia. Tai ei sitä tiedä jos tämä pikku tauko vaihtuukin suureksi lukumaratoniksi ja olen nenä kiinni kirjoissa seuraavat viikot :D Odotan kyllä innolla näiden kirjojen lukemista!


Kirjastolainatkin minun on pitänyt lukea alta pois ja ajatuksia on pian tulossa Danielle Trussonin Enkeliopista (jonka eilen oikeastaan lukasin loppuun), Kerstin Gierin Smaragdinvihreästä, Gene Wolfen Kiduttajan varjosta ja J.R. Wardin Kateudesta.

Tähän loppuun täytyy vielä kertoa todella kivasta uutisesta lempi kirjasarjaani liittyen. Nimittäin Deborah Harknessin All Souls -trilogia on haluttu viedä valkokankaalle ja onhan siitä jo vuosia kun asia tuli esille ensimmäisen kerran. Nyt Deborah on kertonut omalla sivullaan, että elokuvan/elokuvien sijasta kirjoista aletaan tehdä tv-sarjaa!

 
En kestä.. Niin täydellinen kuva kuvaamaan omaa tämän hetkistä tunnetilaa xd Mutta niin, kivaihanamahtava uutinen tosiaan, sillä olen kyllä sitä mieltä, että  on aika haastavaa sovittaa elokuviksi kirjat, jotka sisältävät niin paljon asiaa ja vieläpä hyviksi sellaisiksi. Ne olisivat taatusti menneet loppupuolella niihin part 1 and 2 hössötyksiin (mikä on yleistynyt kirjasarjoihin pohjautuvissa elokuvissa), jotka suurella todennäköisyydellä tekevät hyvästä loppuhuipennuksesta pitkäveteisen... All Souls pelastuu onneksi tältä virheeltä.

Mutta saapi nähdä millaista on luvassa. Odotan todella paljon lisää uutisia tv-sarjaan liittyen ja toivottavasti niitä tulee pian. Palaillaan!

Kommentit

 1. Tervetuloa takaisin! Kiitos paljon tv-sarja-uutisista, minäkin jään odottamaan mielenkiinnolla mitä tästä seuraakaan. All Souls toimisi kyllä minusta hienosti tv-sarjan muodossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja oleppa hyvä, tämä uutinen kyllä piristi ja oli kiva huomata että tarinaa edelleen yritetään herättää henkiin :)

   Poista
 2. Mahtavaa että teit paluun! :) Pitää muuten tuo Lumottu lukea, sillä mikäli tv-sarja on tulossa olisi sitäkin kiva seurtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa olla taas täällä! Suosittelen ehdottomasti lukemaan, minut Lumottu osasi kertakaikkisesti lumota :3

   Poista
 3. Mukava nähdä sinua taas! :) Ja voi että mikä uutinen! Varmasti hyvä sarja tulossa! ^^

  VastaaPoista

Lähetä kommentti