Kesän iloja, kirjoja ja muuta kivaa!

Hellurei! Kesä on tosiaan alkanut ja suunnitelmat kesää varten ja niiden toteuttaminen ovat siinä samalla pinkaisseet vauhtiin jopa niin nopeasti, etten ole harmikseni ehtinyt vähään aikaan päivitellä blogiani. Lukeminen on myös ollut hieman hidasta muiden tekemisieni vuoksi, mutta tästä päivästä lähtien minulle (onneksi) suodaan hieman enemmän vapaa-aikaa.

Suunnitelmia minulla on siis töiden, mökkireissujen ja ehkä vähän pitempien reissujen merkeissä sekä tietysti kesä menee ulkona, erityisesti rannalla auringossa loikoillen ja pelaten rantalentopalloa. Mikäli aurinko meille runsain määrin näyttäytyy. Toivotaan siis tälle kesälle ihanan lämpimiä päiviä ja hyvin vähän hyttysiä!

Kaiken tämän lisäksi löytyy tilaa myös kirjoille. Se on aivan selvää. Tai pidän takuu varmasti huolen siitä, että painan sitä puuta ja uppoudun kirjojen sivuihin. Erityisiä lukusuunnitelmia minulla ei ole, mutta aion ehdottomasti palata Carlos Ruiz Zafónin tuotannon pariin. Muutama historiallinen romaani on myös kiinnittänyt huomioni ja mikäli löydän ne kirjastosta, aion ne varmasti lukea. Kerron myöhemmin niistä vielä lisää. Muuten valitsen lukulistaltani kirjan luettavaksi mieleni mukaan.

Kirjablogeissa on osallistuttu Emilien (Le Masque Rouge) kehittämään hauskaan kirjabingoon ja innostutti se minutkin osallistumaan. Niin mainio idea ja sopii kesään hienosti! Vielä en ole saanut yhtään kohtaa yliviivattua, mutta kesähän on vasta alkanut joten aikaakin on.


Ohjeet ovat seuraavat: Ideana on kuitata bingon tapaan lokeroita lukemalla kirja, joka vastaa lokerossa ilmoitettua asiaa.

* Bingo muodostuu vaakasuorasta, pystysuorasta tai kulmiin muodostuneista viidestä lokerosta, joista keskimmäinen on kaikille valmiiksi kuitattu.
* Samaa kirjaa ei voi käyttää useampaan lokeroon.
* Luetuista kirjoista ei välttämättä tarvitse tehdä pitkää blogipostausta, mutta edes jonkilainen maininta kirjasta omassa blogissa olisi kiva.
* Bingot kuitataan tämän postauksen kommenttikentässä oman blogin linkityksen kanssa.
* Kesän lopussa lähtee muutamalle bingomestarille KIRJAPALKINTO (palkintokirjat päätetään myöhemmin)


Tähän loppuun haluan myös kiittää Niina T:tä hienosta korusta! Koru saapui turvallisesti perille ja se näytti erittäin hyvältä. Käykäähän muutkin katsomassa lisää hienoja käsintehtyjä koruja ja muuta kivaa alla olevista linkeistä!

Facebook (Vedenhenki design)

Hyvää alkanutta kesää kaikille!

Kommentit