Tulevat kirjauutuudet!

Ajattelin tässä koota jälleen mielenkiintoisia kirjauutuuksia, joita on tulossa tänä vuonna kesän ja syksyn aikana. Edellisessä postauksessani en ollut vielä tietoinen Kerstin Gierin Smaragdinvirheän julkaisupäivästä, mutta nyt on tilanne toinen! Täytynee kiristää myös tahtia lukemisessa, sillä monet kirjat ovat tiettyjen sarjojen jatko-osia ja joidenkin suhteen olen vähän jäljessä ja joitakin sarjoja en ole edes ehtinyt vielä aloittaa. Ei paineita.. Tässäpä olisi kuitenkin tämänkertainen lista:


KESÄKUU
Vera Vala: Villa Sibyllan kirous
Veronica Roth: Kapinallinen
Nora Roberts: Varjojen ratsu
 - Olin aloittamassa lukemaan tätä teosta englanniksi (Dark Witch), mutta onneksi huomasin ajoissa, että teos ilmestyy suomeksi!

ELOKUU:
Kerstin Gier: Smaragdinvihreä
Kaari Utrio: Yksisarvinen
Danielle Trussoni: Enkelikaupunki

SYYSKUU:
Diana Gabaldon: Sydänverelläni kirjoitettu
J.S. Meresmaa: Mifongin mahti
Hannu Rajaniemi: Kausaalienkeli
Nora Roberts: Etsijät
 - Tämän teoksen olen oikeastaan lukenut jo englanniksi (The Search) ja se löytyy minulta kirjahyllystä. Eipä se haittaa!
Hugh Howey: Siirros

LOKAKUU:
Elina Rouhiainen: Jäljitetty
Maggie Stiefvater: Viettelys

Kommentit

 1. Oi miten hieno kansi tuossa Enkelikaupungissa! Ostin Enkeliopin joskus kolme vuotta sitten Tampereen Akateemisesta, mutta en ole vieläkään sitä lukenut. Pitäisi lukaista ja jatkaa sitten tuohon Enkelikaupunkiin. Lisäksi odottelen kovasti tuota Howeyn Siirrosta kun Siilo oli niin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minultakin on Enkelioppi lukematta ja oikeastaan nyt vasta kiinnitin tähän sarjaan kunnolla huomiota ja juurikin Enkelikaupungin kiehtovan kannen ansiosta. Vaikuttaa jännittävältä!

   Poista
 2. Odotan innolla Villa Sibyllan kirousta ja Mifongin mahtia. Howeyn kirjan olen hankkinut jo omaksi englanninkielisenä ja tarkoituksenani olisi lukea se kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vera Valan sarjassa on sitä jotain, tosin olen vain yhden kirjan vasta lukenut. Onneksi kesäkuuhun on vielä aikaa niin ehdin toisen osan lukea ennen kolmatta :) Siirrosta odottelen innolla kaikkein eniten!

   Poista

Lähetä kommentti