Haaste: 11 kysymystä ja asiaa minusta

Noniin, tänään on vuorossa kysymyksiä ja vasauksia haasteen muodossa. Kiitokset Noannalle, joka heitti minulle tämän kyseisen haasteen! Haaste on kiertänyt jo monella, joten en lähetä haastetta eteenpäin.

Haasteen ohjeet ovat tässä:
- Jokaisen haastajan pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
- Pitää vastata saamiinsa 11 kysymykseen.
- Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
- Haaste tulee laittaa eteenpäin 11 bloggaajalle, joilla on alle 200 lukijaa.
- Postauksessa tulee kertoa, ketkä on haastettu.
- Ei takaisin haastamista.

Ensimmäisenä 11 asiaa minusta:

1. Soitin pianoa pari vuotta ala-asteella ja omaksi harmikseni kaikki taitoni ovat unohtuneet. Siksipä haluaisin alkaa harrastamaan sitä uudelleen ja soittaa ihania tuttuja kappaleita.

2. Kesällä mansikat ovat suurinta herkkuani.

3. Ruuan suhteen haluan kokeilla silloin tällöin jotain uutta ja löytää uusia ihanuuksia.

4. Ruuanlaittoa enemmän rakastan leipomista!

5. Nauran joskus itselleni, kun kuulen jonkun biisin (uuden tai vanhan) ensimmäistä kertaa enkä pidä siitä yhtään ensimmäisellä enkä toisellakaan kerralla, mutta kuukauden päästä tai voi mennä jopa puolen vuoden päähän jolloin olen ihan ihastunut… Saatan siis tulla joskus vähän jäljessä :D

6. Lapsuuteeni kuuluu paljon piirrettyjä, joista olin innoissani ja Hopeanuoli oli yksi merkittävimmistä. Se oli suuri hitti omassa tuttava piirissäni. Rakastin tätä piirrettyä yli kaiken ja vietin ystävieni kanssa monet hetket sen parissa. Muistan vieläkin lukuisten hahmojen (suomennetut) äänet, jotka nyt ehkä kuulostavatkin hauskoilta, tunnusmusiikkia en voi koskaan unohtaa (vaikken japania ymmärräkään) ja sama pätee kohtauksiin, pelottaviin, surullisiin ja iloisiin. Voi niitä hyviä muistoja.

7. Tykkään joogasta, erityisesti lämpöjoogasta, koska olo tunnin jälkeen on niin taivaallisen rento ja mielikin on parempi vaikkei se aiemmin huono ollutkaan.

8. Ystävieni ja perheeni seura on aina mieluista, mutta joskus oma rauha, aika ja tila ovat minulle hyvinkin tarpeellisia asioita. Silloin pystyn parhaiten keskittymään suosikki puuhasteluihini, omaan itseeni eikä kukaan ole hengittämässä niskaan.

9. Haluaisin osata puhua eri kieliä, ehkä kahta suomen, englannin ja ruotsin lisäksi. Ranskan ja espanjan kielet kiinnostavat, mutta kiinan tai japanin kielen osaaminen olisi mielenkiintoista.

10. Inhosin koulussa historiaa, koska en ollut siinä koskaan hyvä. On siksi siis jännää, kuinka innostunut minä olen siitä nyt. Luulen, että se johtuu siitä, ettei se ole enää pakollista lukion jälkeen. Saan lukea sitä mitä haluan ja milloin haluan.

11. En ole aamuihminen, mutta kahvi on onneksi ainainen pelastukseni!


Ja sitten Noannan kysymykset:


1. Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi?
Kokeilevainen, (yleensä) kärsivällinen ja sopeutuvainen.

2. Millä kyvyllä osallistuisit Talent-kilpailuun?

- Voi että, ei harmainta aavistusta. No jos saisin omat pianonsoitto taitoni hiottua niin voisin kehitellä jotain hauskaa, intensiivistä ja tunnelmallista samaan pakettiin :D

3. Minkä elokuvan olet nähnyt viimeksi ja mitä pidit siitä?
- Eilen oikeastaan katsoin Salt nimisen elokuvan, mikä näkyi illalla TV5:lla. Se oli ihan ok, hyvää jännitystä kohtalaisilla käänteillä, mutta jokin siitä jäi puuttumaan Tarina jäi minusta vähän mysteeriseksi eikä elokuvan loppu tuntunut tarinan lopulta. Liikaa kysymyksiä jäi ilmoille niinpä jatko-osa ei olisi pahitteeksi. Tai sitten en vain ollut erityisen tarkkana.

4. Mistä sait idean bloggaamiseen?
- Halusin jakaa kuin myös lukea ajatuksia kirjoihin liittyen ja mikäs sen parempi ja hauskempi tapa kuin oma kirjablogi! Samalla oli myös helpompi seurata muita ja tähän asti tämä on ollut hurjan hauskaa ja mielenkiintoista :)

5. Jos saisit valita minkä tahansa kirjan miljöön tai maailman, mihin muuttaisit?
- Tällä hetkellä Tolkienin luoma maailma Hobitissa ja Taru sormusten herrassa houkuttelee eniten, joten sinne minä muuttaisin. Kyllä, juuri sinne!

6. Suunnitteletko mielelläsi elämää eteenpäin vai katsotko mieluummin, mitä se tuo tullessaan?
- Se on oikeastaan 50/50. Teen joskus pieniä suunnitelmia päästäkseni lähemmäksi tavoitteitani, mutta en katso pitkälle eteenpäin, koska ikinä ei voi tietää mitä voi tapahtua. Joten voisi sanoa että katson samalla mitä elämä tuo tullessaan.

7. Jos sinun pitäisi valita loppuelämäksesi vain lukeminen tai kirjoittaminen, kumman valitsisit?
Apua. Paha kysymys, sillä pidän molemmista. Valitsen kuitenkin lukemisen, koska viime aikoina kirjoittaminen on ollut minulla hyvin vähäistä (ideat uusiin ja keskeneräisiin tarinoihin muhivat silti mielessä) ja lukeminen tuntuu tällä hetkellä tärkeämmältä.

8. Milloin viimeksi tutustuit uuteen ihmiseen?
- Vappuna viimeksi, eli viime keskiviikkona.

9. Bravuurisi keittiössä?
- Omenapiirakka. Ainakin perheeni on antanut kehuja enemmän kuin on tarpeen ja etenkin vahempani käskevät minua leipomaan sitä jatkuvasti.

10. Onko sinulla jo suunnitelmia kesäksi?
- Kyllä on enkä malta odottaa niiden toteutumista!

11. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
- Tästä aiheesta voisi sepittää vaikka ja mitä. On niin paljon asioita laidasta laitaan, jotka tekevät minut onnelliseksi ja nuori kun vielä olen, löydän niitä varmasti lisää. Tässä kuitenkin muutamia: perhe, ystävät, oma kissani, kesä ja pienet arjen ilot. Nämä ovat aika laaja-alaisia esimerkkejä, mutta jokaisesta löytyvät ne tietyt asiat, jotka minua ilahduttavat suuresti. Eri asiat eri päivinä.

Kommentit

  1. Kiitos, olipa mukava lukea vastauksiasi!

    Jooga on kyllä mahtava juttu. Itse olen vasta aloittelija, mutta sitäkin hurahtaneempi :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti