Lisäystä lukulistaani ja 2014 kiinnostavimmat kirjat!

Mielenkiintoisia kirjoja on löytynyt muiden blogeista vaikka millä mitalla ja niin hyvin he ovat osanneet minut vakuutetuksi kirjoituksillaan, joten pakkohan minun on pidennettävä omaa lukulistaani! Etenkin tämä dystopia vaikuttaa tällä hetkellä mielenkiintoisimmalta aiheelta, joten tämän genren kirjoja listasin enemmän kuin muutaman. Löydät tästä niin käännettyä kaunokirjallisuutta, kotimaisia sekä ulkomaisia teoksia!

 
LISÄYSTÄ LUKULISTALLE:

Hugh Howey: Siilo

Milja Kaunisto: Synnintekijä

Moira Young: Julma maa

Pauliina Rauhala: Taivaslaulu

Rick Yancey: 5 aalto

Marie Lu: Legend

Hannu Rajaniemi: Kvanttivaras

Maggie Stiefvater: The Raven Boys 

George R. R. Martin: Valtaistuinpeli


TULOSSA 2014!

 
Tammikuu:
Veronica Roth: Outolintu
Milja Kaunisto: Kalmantanssi
Stephen King: Tohtori Uni

Helmikuu:
J.D. Robb: Kuoleman salaliitto
J. Lynn: Be With Me

Maaliskuu:
J.R. Ward: Hurma
Daniela Krien: Vielä joskus kerromme kaiken
Lisa R. Jones: Pakopaikka

Huhtikuu:
J.R. Ward: The King

Toukokuu:
J.R. Ward: Riiva
Veronica Rossi: Yhä sininen taivas

Kesäkuu:
Deborah Harkness: The Book of Life

Elokuu:
Annukka Salama: Harakanloukku

Muut (Ei vielä tietoa tarkasta julkaisupäivästä):
Kerstin Gier: Smaragdinvihreä
J. Lynn: Scorched

Kommentit

 1. Meikäläisellä on Siilo juuri nyt kesken ja vaikuttaa erinomaiselta kirjalta. Muutenkin vaikuttaa mielenkiintoiselta listalta ja monia samoja uutuksia odottelen myös minä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukulistalleni lisäämistä Siilo kiinnostaa minua eniten, vaikka onhan kaikki muutkin erittäin mielenkiintoisia! Saamieni tietojen lisäksi, Siilo on nimenäkin vaan niin kiehtova :D

   Poista
 2. Hyvän kuuloinen lista. Siilo on kyllä loistavan koukuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, ja hyvä kuulla! Odotan innolla, että pääsen käsiksi kirjaan :D

   Poista
 3. Kiinnostava lista! KIrjamessuilla kävin kuuntelemassa Siilon kirjoittajaa ja kiinnostuin kirjasta, mutta en ole vielä päässyt siihen asti. Taivaslaulun sain joululahjaksi, joten se on ensin lukulistalla. Valtaistuinpeliä luen parhaillaan, toistaiseksi se ei ole vaikuttanut yhtä kiinnostavalta kuin tv-versio... En tiedä miksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisi ollut mielenkiintoista olla itsekin paikalla kyseisellä kirjamessulla :) Voihan piru, toivottavasti Valtaistuinpeli paranee loppua kohden!

   Poista
 4. Rothin kirja on hyvä ja odottelen toista osaa kirjastosta. :) Tuo Rossin dystopiasarjakin kiinnostaa, vaikka en ole siihen vielä saanut tutustuttua. Siilon ja Valtaistuinpelin haluaisin lukea piakkoin ja Youngin, Yanceyn ja Lun dystopiakirjoihinkin pitää varmaan jossakin vaiheessa tutustua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni muukin on pitänyt Rothin kirjoista ja innostuin niistä itsekin, suomennoskin sattui hyvälle kohdalle, sillä aion lukea sen Outolintu -elokuvan ensi-iltaa :) Suosittelen lämpimästi Veronica Rossin Paljaan taivaan alla - trilogiaa!

   Poista
 5. Tuo Marie Lun Legend kannattaa lukea, itse tykkäsin siitä ja koko trilogiasta kovasti! Siiloa tällä hetkellä odottelen vielä malttamattomana kirjastosta. Tuota Kerstin Gierin Smaragdinvihreää en sitten jaksanutkaan odottaa suomeksi, joten päätin lainata englanninkielisen käännöksen ja tällä hetkellä ahmin sitä. Hyvä lista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tulen itsekin pitämään Legendistä ja Siiloa odottelen myös malttamattomana :D On vain niin vaikea valita, minkä lukisin seuraavaksi koska niin moni kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja haluaisin lukea kaikki kerta istumalta! :D

   Poista

Lähetä kommentti