Lisa R. Jones: Paljastus

Rebeccan salatuimmat eroottiset fantasiat ovat paljastuneet. Saran vaiettu menneisyys on tullut ilmi. Nyt on Saran vuoro paljastaa rakastamansa miehen syvimmät, synkimmät salaisuudet… Mutta sitovatko ne heidät yhteen vai repivätkö ne heidät erilleen?

Jaa-a. En kyllä muista, milloin ja mikä kirja viimeksi herätti turhautumiseni niin korkealle ja sai sen melko pian taas laskemaan. Olin siis melko ristiriitaisella kannalla, tämän kirjan suhteen, mutta loppujen lopuksi pettymys painoi enemmän. Inside Out -sarjan kolmas osa Paljastus (engl. Revealing Us) täyttyi draamasta, jota ei millään saatu päätökseen, vaikka sovinnot tehtiin heti paikalla hellin sanoin ja sängyssä. Saran epävarmuus meni yli hilseen ja nostatti niskakarvat pystyyn. Kirjalla oli hetkensä, mutta ne jäivät valitettavasti draaman alle.

Ellan tapaus ja ne lyhyet hetket, jotka koskivat Chrisin menneisyyttä olivat ainoita asioita, jotka jaksoivat yhä pitää kiinnostuksen yllä. Loppukin osasi herättää kysymyksiä ja kiinnostus sen kuin kasvoi eikä tämä takuulla ollut 'trilogian päätös osa' niin kuin annettiin ymmärtää. Uteliaisuudesta, surffailin kirjailijan kotisivuilla ja jatko-osia on tulossa. Aivan niin, osia ja ainakin kaksi kappaletta. Myös Ellallekin on tulossa omat osansa. Ei ole vielä tietoa, milloin osat julkaistaan, mutta luulen, että englanniksi ne tulevat jo ensi vuonna. Haluan tietää vastaukset enkä voi siksi jättää sarjaa kesken.

Ei niin loistava lukukokemus ja huonompi kuin aiemmat osat, mutta tarinalla on potentiaalia, siksi siis toivon, että Inside Out -sarja nousisi samalle tasolle, minne ensimmäinen osa Ihosi alla (engl. If I Were You) sen vei.

★ ★
Sivuja: 390
Suomentanut: Lasse Linna (2013)
Gummerus
Alkuperäinen teos: Revealing Us (2013)

Kommentit