Linda Howard: Henkensä kaupalla

Henkensä kaupalla (eng. To Die For) aloittaa kaksiosaisen tarinan sähäkästä naisesta, Blair Mallorysta, joka ottaa kaiken irti avioerostaan ja perustaa saamilla erorahoillaan menestyvän kuntosalin. Blairin ilta päättyy kammottavalla tavalla, sillä hän joutuu murhan silminnäkijäksi työpaikkansa parkkipaikalla. Blair soittaa poliisit paikalle eikä järkytykset siihen lopu, kun paikalle saapuu komea Wyatt Bloodsworth, jota Blair tapaili muutama vuosi sitten, joka myös kehtasi jättää hänet vain kahden tapaamisen jälkeen.

Wyatt johtaa murhatutkimusta ja on varma siitä, että Blair on vaarassa. Hän ottaa ohjat omiin käsiinsä eikä päästä Blairia silmistään, vaikka nainen itsepintaisesti yrittää tehdä päinvainstoin. Saahan sitä aina yrittää.
Alkaa kuuma kissa ja hiiri -leikki, jossa mies väsyttää naista ja nainen miestä, ja kaiken aikaa murhaajan verkko kiristyy.  - Takakannesta
Hauskaa ja vauhdikasta viihdettä! Henkensä kaupalla kuuluu takuulla Linda Howardin parhaimmistoon ja entisen cheerleader Blair Malloryn näkökulmasta lukeminen tuotti monen monta naurukohtausta. Hänen seurassaan ei varmasti moni tunne oloaan tylsistyneeksi. Ehei. Bloodsworthin komistus mukaan luettuna, paketti toimi täydellisesti jännittävän juonen kanssa. Kaksikon temput olivat viihdyttävää luettavaa ja siksi kirjan voi lukea aina uudelleen ja uudelleen.

Sivuja: 359 (pokkari)
Suomentanut: Pirjo Ruti
WSOY (2009)
Alkuperäinen teos: To Die For (2004)

Kommentit